Kjøretime Klasse B

Fra kun kr 850,-

Trafikalt grunnkurs

Kun kr 1300,-

Trafikant i Mørket

Kun kr 1500.-

Siste nytt

Nå begynner vi med mørkekjøring

Mørkekjøring/Trafikant i mørket Mørkekjøring/Trafikant i mørket er et obligatorisk kurs som gjennomføres i perioden oktober-mars For å kunne øvelseskjøre i perioden 1.

Les mer

Vi har oppgradert hjemmesiden vår!

Dette betyr for deg at det vil være lettere å finne frem på siden. Det vil være lettere å bestille kjøretimer og kurs og lettere å finne informasjon.

Les mer

Kampanje på trafikalt grunnkurspakken

Vi gir deg nå superrabatt på trafikalt grunnkurspakken. Nå får du den til kun kr 2500,- Pakken inneholder: Trafikalt grunnkurs Kurs i tiltalt ved trafikkulykke

Les mer

Bestilling av teoriprøve og førerprøve

Bestilling av disse tjenestene gjør man ved å gå inn på vegvesen.no. Først må man søke om førerkort. Deretter kan du bestille time til teoriprøve.

Les mer

Om trafikkskolen

I flytsonen presterer du best!
Hos oss i Flyt Trafikkskole setter vi deg som elev i fokus. Det vi setter i førersetet er effektivitet og flyt i opplæringen. Hos oss skal du være trygg på at du blir prioritert og at opplæringen går så raskt, effektivt og trafikksikkert som mulig.

Å være i flyt betyr å bli så oppslukt og engasjert i det du holder på med at du glemmer både tid og sted – ja til og med deg selv. Flyt Trafikkskole hjelper deg å være i flyt gjennom hele trafikkopplæringen.

GODT MILJØ
Vi er veldig opptatt av å skape et godt miljø, i bilen eller på sykkelen, for elevene våre. Å føle seg trygg og komfortabel er viktig for å kunne oppnå flyt i opplæringen, som igjen fører til effektivitet. Dette oppnår vi ved hjelp av omgjengelige, hyggelige og imøtekommende lærere.

Følg oss på sosiale medier!

Flyt Trafikkskole AS på Facebook

Følg oss på Instagram

Hva sier elevene våre om oss?

Martin Fåne

«Har nettopp fullført lappen på klasse A. Veldig dyktige lærere som tar kjøringen på alvor og setter sikkerhet høyt, kjempe god kjøreopplæring, er absolutt å anbefale på det sterkeste hvis du skal ta førerkort. En spesiell stor takk til Kenneth som er en kjempe god kjørelærer.»

Andreas Eriksen

«Utmerket kjøreskole! Super hyggelige lærere, som virkelig følger deg opp personlig og får deg til å føle deg som "en av gutta", ikke bare som en elev hos Flyt! Veldig fleksible på tider og medgjørelige karer. Har også flere forskjellige størrelser på sykler, slik at du kan kjøre med en maskin du trives på! Finnes kanskje billigere kjøreskoler der ute, men de kronene du sparer, ender du opp med å bruke på flere kjøretimer. Kunne ikke vært mer fornøyd med Flyt!»

Darek Boczarski

«Anbefaler skolen til alle, en god opplæring, dyktige og erfarne lærere, gode motorsykklene. Takker spesielt til Kenneth :) May the Force be with You og lykke til med Indian :)»

Susanne Lee

«Helt herlig kjøreskole med super hyggelige lærere. God oppfølging og motiverende. Veldig ærlige og har god tilpasset opplæring til deg som tar lappen på MC. Både for de som kanskje har det litt vanskelig på sykkel pga høyden ;). Det var veldig krevende på starten pga dette, både for stans og start. De er oppmuntrende og jobber hele tiden med og få deg opp på det nivå for å vær trafikksikker. Anbefales på det sterkeste!»

Anni Aarsand

«Tusen takk for god opplæring, veiledning, oppbacking, og Ikke minst tålmodighet. Har blitt tatt godt vare på hele veien, så tusen takk Kenneth Bjørnstad. You are the Man ????. Ellers veldig hyggelige og folkelige ansatte. Ønsker du Mc-lappen så ikke nøl med å bruke Aas/ Flyt trafikkskole. Anbefales :-) Veldig fornøyd»

Hjertine Amundsen Reinholdtsen

«Jeg tok utvidelse fra A2 til A og det var en knall tur! Jeg var rusten for sesongen og ukjent sykkel! Men det gikk smurt og fikk tips og veiledning under hele turen! Fikk tilogmed en bonus time da vi slang oss med en som skulle ha langkjøring! Tommel opp til Kenneth :) :)»

Fredrik Stømne

«God og rask opplæring :) Tusen takk for samarbeidet, og en spesiell takk til Espen :)»

Andreas Bergundhaugen Bratlie

«Knallfin gjeng og et læringsmiljø som gjorde at klasse A var i boks på første forsøk :) Takk for fine og lærerike dager på to hjul! Anbefales på det sterkeste!»

Kommende kurs

Kurs i tiltak ved trafikkulykke og førstehjelp (Trafikalt grunnkurs)

28. september / Flyt Trafikkskole AS, Skjettenveien 14, 1466 Strømmen / 700,00

Trafikant i mørket (Trafikant i mørket)

2. oktober / Flyt Trafikkskole AS, Skjettenveien 14, 1466 Strømmen / 1 500,00

Trafikant i mørket (Trafikant i mørket)

3. oktober / Flyt Trafikkskole AS, Skjettenveien 14, 1466 Strømmen / 1 500,00

Trafikant i mørket (Trafikant i mørket)

4. oktober / Flyt Trafikkskole AS, Skjettenveien 14, 1466 Strømmen / 1 500,00

Priser opplæring

Kjøretime

Undervisningstime (Kjøretime) (45 min)

Du må huske å ta med deg trafikalt grunnkursbevis og gyldig legitimasjon på hver kjøretime. Har du førerkort fra en annen klasse tar du med dette.

850 kr

Trinnvurdering - Trinn 2 (45 min)

I denne timen skal du sammen med trafikklæreren din vurdere om kompetansen din er tilstrekkelig for å gå videre til neste trinn i opplæringen.

950 kr

Trinnvurdering - Trinn 3 (45 min)

I denne timen skal du sammen med trafikklæreren din vurdere om kompetansen din er tilstrekkelig for å gå videre til siste trinn i opplæringen.

950 kr

Leie av bil til førerprøve (90 min)

Statens vegvesen krever at du møter opp med en bil som er godkjent for førerprøve. Alle våre biler er godkjent for dette.
Gebyrer til Statens vegvesen kommer i tillegg.

3 000 kr

Kurs

Sikkerhetskurs på øvingsbane (180 min)

Obligatorisk kurs om hvordan vi kan bidra til å motvirke risikoen for ulykker.
Dette kurset kalles ofte for "glattkjøring".

4 950 kr

Sikkerhetskurs på vei - Del 1: Bilkjøringens risiko (90 min)

800 kr

Sikkerhetskurs på vei - Del 2: Kjøring i landeveismiljø (225 min)

4 300 kr

Sikkerhetskurs på vei - Del 3: Planlegging og kjøring i variert miljø (180 min)

3 500 kr

Sikkerhetskurs på vei - Del 4: Refleksjon og oppsummering (90 min)

800 kr

Sikkerhetskontroll for bil (45 min)

Alle som tar førerkort må kunne ta en generell sikkerhetskontroll av kjøretøyet de skal bruke. I denne timen går vi nøye igjennom det som kan bli spurt om på en førerprøve.

850 kr

Forbikjøring i landeveismiljø (135 min)

I dette kurset går vi igjennom hvordan du skal forholde deg til andre kjøretøy når du skal kjøre forbi eller bli forbikjørt.

1 500 kr

Annet

NAF avgift (Baneleie)

1 400 kr

Gebyr tilbakebetaling

500 kr

Pakke

10-timerspakken

 • 10 x Kjøretime

Max 1 per kunde
Gjelder for timer satt opp i normal arbeidstid (07:00-16:30)

7 500 kr

Bilpakken 2022

 • 1 x Sikkerhetskurs vei
 • 1 x Førerprøve
 • 1 x Sikkerhetskurs på øvingsbane
 • 1 x TABS GO Undervisningsmateriell og filmer
 • 1 x Trinnvurdering trinn 2
 • 1 x Trinnvurdering trinn 3

18 990 kr

VGS-pakken 2023

 • 1 x Sikkerhetskurs vei
 • 1 x Førerprøve
 • 1 x Sikkerhetskurs på øvingsbane
 • 1 x TABS GO Undervisningsmateriell og filmer
 • 1 x Trinnvurdering trinn 2
 • 1 x Trinnvurdering trinn 3

Kun for elever ved videregående skole.

16 490 kr

Informasjon om priser

Vi på Flyt Trafikkskole er opptatt av å gi deg som elev en så effektiv opplæring som mulig, og gjerne i samarbeid med din ledsager privat. På den måten får du en fin mulighet til å gjennomføre en trygg og effektiv opplæring hos oss. Før vi starter er det veldig viktig at du setter deg inn i informasjonen som følger.

Søknad:
Det er ditt eget ansvar å søke om førerkort. Dette gjør du på: https://www.vegvesen.no/forerkort/ta-forerkort/sok-om-forerkort/.

Dersom du bruker briller/medikamenter, må du ha en attest fra optiker/lege (Synsprøve for kjøreopplæring). Ta attesten med til Statens vegvesen når du skal avlegge teoriprøve.

Førerprøve:
Du er selv ansvarlig for å bestille førerprøve. Les nøye igjennom informasjonsskrivet som blir tilsendt deg fra Statens Vegvesen når førerprøve er bestilt.

Du bestiller prøven selv, men i samråd med trafikklærer og gir kontoret beskjed om dato og tidspunkt. Ved oppmøte på Statens Vegvesen for praktisk prøve, må du alltid huske godkjent/gyldig legitimasjon med tydelig skrift og klart bilde, samt evt. optikerattest dersom du bruker briller/kontaktlinser.

Legitimasjon:
Du må alltid ha med gyldig legitimasjon når du kjører med oss. Dette på grunn av regler hos Statens vegvesen. Du må også kunne vise frem bevis for fullført Trafikalt grunnkurs.

Betaling:
Skal skje før hver kjøretime med vipps eller nettbank, eller senest med kort på kontoret. Er avtalt møtested et annet enn ved kontoret må timen(e) betales i forkant da lærer ikke har kortterminal i bilen. Dersom du har kjøpt en opplæringspakke, skal full innbetaling være dokumentert før oppstart av pakken. Før du meldes opp til praktisk prøve ved Statens vegvesen, skal alle kjøretimer være innbetalt. Gyldighet på kjøp er 12 mnd. fra kjøpsdato. Øvrige innbetalte beløp som er tilgodehavende tilbakebetales med et gebyr på kr 500.

Timer:
En undervisningstime varer 45 min. Noe av tiden brukes til innledning og avslutting av timen. Du er selv ansvarlig for å følge opp avtalte timer, enten de er booket på nett, per telefon eller i bilen, samt sjekke elevsiden/appen din TABS.no. Flyt Trafikkskole er ikke ansvarlig for SMS-varsling som bekrefter avtalte timer eller evt. påminnelser. Du kan selv gå inn på din elevside/app via www.flyt-trafikkskole.no. Brukernavnet er ditt registrerte mobilnummer og passordet får du tilsendt på SMS.

Venting:
Det er en gjensidig venteplikt på inntil 20 min. Dersom du ikke har møtt innen denne tiden, og vi ikke har hørt noe, ansees timen for ikke møtt.

Avbestilling:
Dersom det skulle oppstå noe som tilsier at du ikke kan ta den oppsatte kjøretimen, er det veldig viktig at du sier i fra i god tid, senest kl. 12.00 virkedagen før timen skal gjennomføres (fredag hvis oppsatte time mandag). Obligatoriske timer MÅ avbestilles senest fem virkedager før planlagt gjennomføring. I motsatt fall blir vi nødt til å kreve betaling, da muligheten til å få besatt timen på så kort varsel med en annen elev er umulig. Dersom vi må avbestille, skjer dette selvfølgelig så langt det lar seg gjøre, i god tid. Eleven vil bli belastet med full pris dersom denne avtalen ikke overholdes.

Sykdom:
Hvis du skulle bli syk må du si ifra så tidlig som mulig og senest innen kl 12 virkedagen før. Ved avbestilling senere må timen betales i sin helhet.

Taushetsplikt:
Alle som arbeider ved trafikkskolen, har taushetsplikt. Dersom det er noe du føler behov for å snakke om, er du hjertelig velkommen til det.

Det er veldig viktig at vi får en tilbakemelding fra deg dersom der er noe vi kan gjøre bedre.

Parkering:
Det er ditt eget ansvar å betale for eventuelle parkeringsgebyrer.

Ved hovedkontoret vårt i Sagdalen er det begrensede parkeringsmuligheter for bil.

Reklame fra Flyt Trafikkskole:
Eleven samtykker til at det kan bli sendt reklame eller annen informasjon på SMS/e-post fra Flyt Trafikkskole.

Vi hos Flyt Trafikkskole er opptatt at du som kunde er fornøyd. Dersom du av en eller annen grunn ikke er fornøyd, skal du alltid kunne bytte trafikklærer uten negative konsekvenser. Ta kontakt med kontoret hvis dette blir aktuelt.

Overstående regler ved Flyt Trafikkskole AS er gjennomlest og godtatt ved digital signering.

Hvis eleven er under 18 år er det de foresatte som står til ansvar for informasjonen ovenfor.

Ta kontakt

Åpningstider

Mandag: 08:30 - 15:30
Tirsdag: 08:30 - 15:30
Onsdag: 08:30 - 15:30
Torsdag: 08:30 - 17:00
Fredag: 08:30 - 14:30

Medlem av:

Norges Trafikkskoleforbund-logo

Inneholder bruk som krever aktivt samtykke

Flyt Trafikkskole AS ønsker å gi deg en best mulig opplevelse av vår tjeneste. For å oppnå dette benytter vi informasjonskapsler (cookies) og pixels. Enkelte av disse er nødvendige for at tjenesten vår skal fungere, og andre bidrar til at du skal få en bedre og mer tilpasset opplevelse.
Ved å trykke «Godta alt» godkjenner du bruken av cookies og pixels.

Enkelte cookies er nødvendige for at nettsiden skal fungere på en optimal måte, og de er derfor ikke mulig å fjerne.

For å gi deg en best mulig kundeopplevelse analyserer vi hvordan nettsidene våre blir brukt.

Les mer